tisdag 23 mars 2010

Slam your body down and wind it all around

Varför jag har en bit text ur Spice Girls "Wannabe" är för att Informatörklassen hade en urskön sittning med temat Mellanstadiedisco i lördags. Tjejerna & jag gick som Spice Girls vilket var fierce. Mycket fierce. Lindas (aka Sporty Spice) tribal- tatuering var dock det mest fiercaste jag någonsin har sett på länge.. hehehe. Pojkvännen kom också ner lagom till denna trevliga sociala tillställning. Han hade halva vaxburken i håret. Fint.

Hade också Kongo-möte med Kongo-gruppen (i samband med vår Kongo-dag). Fick träffa Yves Sandja Mely från DRCs ambassad & förhoppningsvis så kommer han att kunna föreläsa på vår temadag. Det skulle vara väldigt kul att ha en riktig kongoles som föreläsare så vi håller tummarna för honom.

Kolla in vår HEMSIDA för att se vad vår temadag handlar om! Den är inte klar än men nästan. Om kära läsarna skulle vara intresserade att kolla in temadagen är alla välkomna! Vi kan ha slumber-party på mina 25 kvadrat..

Vill också inflika lite snabbt om Lindas lilla misstolkning av bandet Nürnberg 47s text i filmen G som i gemenskap. Men hon har faktiskt rätt. Med tanke på det fiktiva bandets neo-nazistiska image så låter "Ugnarna brinner" lite bättre än "Hundarna brinner"... :3



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar