söndag 25 september 2011

Make it work

Har utvecklat en dålig vana - jag vaknar okristligt tidigt på helgmorgnarna. & i don't like that. Detta beror på stress & oro, någonting som kära informatörsklassen verkligen har blivit bekanta med ända sedan vi började den här terminen. Otäcka & konstiga drömmar, spontana gråtattacker varvat med garv, samtal hem & en gnutta med apati. Låter som ett avsnitt ur Big Brother eller nåt men det är klassens vardag.

Men samtidigt som vi alla är lite oroliga över nästa termin som kommer att spenderas utomlands så är vi alla så jävla peppade! I början av januari sticker vi till Indien (biljetter köpta igår) där vi kommer fylla 4 veckor med arbete & kunskap. Sen splittras större delen av klassen & sticker till alla världens hörn & skriver C-uppsatsen under 8-10 veckor. Hur spännande & ångestframkallande låter inte det?! (jag älskar det redan!) :D Personligen anser jag att allt upp till denna avresa är jobbigt. Men det löser sig alltid, på ett eller annat sätt. Vi säger som Tim Gunn säger - make it work!

Kan lite snabbt inflika att Linda & jag har varit sambos i snart en månad & än så länge vill vi inte förgifta varandras mat. & det är mycket trevligt att ha någon att diskutera nyheterna med & hur rolig Anders på Nyhetsmorgon är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar