tisdag 18 maj 2010

High Fidelity

Efter flera dagar av intensivt sjungande, dansande, skrikande & socialiserande blev jag lite sjuk. Jag skyller allt på Allkårsveckan. Det var verkligen en sjukt kul vecka bestående av såpa-race, Allkårskamp & festivalande där Maskinen, Den Svenska Björnstammen & Duo Jag spelade.

Men i söndags så sade kroppen ifrån vilket ledde till en oändligt stark seghet, huvudvärk & en ond hals. Igår inträffade det en härdsmälta i mitt huvud så dagen bestod utav av plugg & sedan filmer baserade på Nick Hornby- böcker: Fever Pitch (originalversionen ofc) & High Fidelity. Den sistnämnda är en av världens bästa musikfilmer (ja, jag räknar den som en musikfilm bara för att allt baseras på musik) & är antagligen till stor del ansvarig för mitt musikintresse. Filmen har också ett sjukt skönt soundtrack. De flesta låtarna hittade jag på Spotify & listan kan hämtas ner här~

Solen var framme ett tag här nere i Växjö men verkar nu har tagit rast så därför är detta ett ypperligt tillfälle att spendera tiden inomhus & plugga (eller se America's Next Top Model som börjar snart...).

Här kommer lite bilder från Allkårsveckan~





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar