fredag 18 mars 2011

Life's a gas

Fredag, thank you very mucho!
Har spenderat lite tid i biblan tillsammans med Linda & Amanda plus Lindas göteborgsvän Linda. Har därmed pluggat klart för denna vecka & ska nu tagga inför nästa vecka som kommer att bestå utav tentaplugg.. D:

Har funderat på detta ett tag - hur fort tiden egentligen går. Det är både skrämmande men samtidigt så betyder det ju att jag har haft mycket att göra. & att jag har haft kul självfallet. Tuff början på året men eftersom vi har tagit motto på allvar & bara "kört på" så har det varit tre riktigt händelserika månader. Vi pluggar, tränar, engagerar oss i Röda Korset, planerar sommarläger, går ut & träffar folk, får besök, tar weekendresor, går på bio & chillar med film & chips. I januari sög det att komma tillbaka till campus & snart är det april & jag vet inte ens var tiden har tagit vägen. Galet, det är vad det är. Men det bevisar på ett sätt att livet blir, till största del, vad man gör det till.

Nu ska jag till farmor & hjälpa henne packa inför hennes flytt & sen blir det förhoppningsvis Harry Potter! :D (jag är förresten lite kär i Ron, min ginger man heheheheee)

2 kommentarer:

  1. Amen to that! Livet i allmänhet och livet på campus blir vad man gör det till! :*

    SvaraRadera